Wie zijn wij.

4Gbuitengebied is onderdeel van Keepgo Europe. Het moederbedrijf Keepgo Europe biedt sinds 2009 maatwerkoplossingen voor mobiel internet. Als een van de eerste netwerkonafhankelijke aanbieders van mobiel breedband internet, hebben wij ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van maatwerk 4G/5G-oplossingen voor bedrijven en projecten. Onze focus ligt op het bieden van de meest betrouwbare connectiviteit aan onze klanten, om ze zo snel mogelijk online te krijgen met een oplossing die past bij de eisen van de klant. Dat doen we tegen de best mogelijke tarieven, vanwege onze goede inkoopafspraken met verschillende mobiele operators in binnen en buitenland.

Onze missie

Iedereen met elkaar verbinden.

We delen onze kennis zowel binnen het bedrijf als met externe partners, we stellen elkaar in vraag en geven eerlijke feedback om zoveel mogelijk vooruitgang te boeken. Samen zijn we sterker!

We stellen motiverende, ambitieuze doelen en die bereiken we. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor een project of taak van begin tot eind.

We staan niet stil. We staan open voor verandering en gaan vooruit, ondanks de complexe uitdagingen van het connectiviteitslandschap.

Vertrouwd door gerenomeerde partners:

Onze waarden.

We werken efficiënt en met oog voor kwaliteit. Zo kunnen we onze doelstellingen bereiken of zelfs overtreffen. We zijn resultaatsgericht en streven ernaar om projecten en diensten op tijd te leveren.

Klanten eerst

Onze klanten voorop

Passie

Met passie geboden oplossingen

Eerlijkheid

Eerlijke prijzen, hoge kwalieit

Excellence

Plug & Play, optijd geleverd 

Vacature

Opzoek naar een leuke job?

Solliciteer dan via onderstaan link

Vacatures

Spreek direct een medewerker.

Leg uw probleem voor en wij zoeken de juiste oplossing.

Email
+31 085 06 456 85